Menu Sluiten

kennisvijver

Aanmeldformulier kennisvijver van Stadadviseert

Bent u een vertegenwoordiger van een Groninger organisatie die in het sociaal domein actief is én denkt uw organisatie graag mee over de plannen voor de gemeente Groningen? U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor de kennisvijver.

Stadadviseert is een onafhankelijke manier van adviseren, die een beroep doet op inwoners van onze stad, door middel van de Stedelijke Adviesgroep en de kennisvijver. Stadadviseert richt zich vooral op advies voor het sociaal domein. Het kader hiervoor is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Het betrekken van een diverse groep inwoners geeft een advies dat meer kanten belicht. Dit sluit goed aan bij ons motto: Samen maken wij Stad.

Als organisatie heeft u kennis, ervaring en deskundigheid die de stad goed kan gebruiken. Op het moment dat er vanuit de gemeente of Stadadviseert een adviesvraag langskomt, dan pakken wij die samen op. Dit doen wij met de Stedelijke Adviesgroep en waar mogelijk deskundige partners uit de kennisvijver.

Voor meer informatie over de kennisvijver en Stadadviseert kunt u  contact opnemen met de coördinatoren via coordinator@stadadviseert.nl.

Skip to content